BETAALMOGELIJKHEDEN


Betalingen worden afgehandeld door onze partner Mollie.nl. Zodra je betaling is afgerond, ontvang je per mail een orderbevestiging. We bieden de volgende betaalmethoden aan:

IDEAL

Met iDeal kun je makkelijk en veilig je online aankopen afrekenen via je eigen bank. Direct betalen met iDeal kan bij de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, ING, KNAB, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot.

PAYPAL

PayPal is een veilige en snelle manier om direct met je bankrekening of creditcard te betalen, zonder daarbij je bankgegevens door te hoeven geven. Je hebt hiervoor een PayPal-rekening nodig.

CREDITCARD

Je kunt je creditcardgegevens veilig invoeren via onze beveiligde SSL-procedure. Wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte en vlekkeloze afhandeling. We accepteren American Express, MasterCard en Visa. Zodra de maatschappij je betaling heeft goedgekeurd, versturen we de bestelling.

BANCONTACT

Keuze tussen het invoeren van je kaartgegevens of betalen via de app. Als je het kaartnummer van je Bancontact-kaart invoert, kom je terecht in de vertrouwde internetbankieromgeving van je bank.

MISTER CASH

Mistercash is te vergelijken met betalen via een creditcard. Door het nummer van je kaart en de vervaldatum in te vullen, wordt je betaling verwerkt door het betaalsysteem en brengt het je automatisch naar het betaalscherm van je eigen bank, waar je de resterende gegevens dient in te vullen.

SOFORT BANKING
Wanneer klanten kiezen om via SOFORT Banking te betalen, worden ze doorverwezen naar de online bankomgeving van SOFORT Banking. Hier kiezen ze hun land van herkomst en hun bank.

KLARNA (achteraf betalen)

Bij gebruik van Klarna ontvang je eerst je items, en betaal je vervolgens binnen 30 dagen. Hiervoor betaal je € 1,95. Deze kosten worden niet teruggestort wanneer de order wordt geretourneerd.

Is het niet mogelijk om te betalen via Klarna ? Dat kan liggen aan het totaalbedrag van je bestelling, eventuele onbetaalde facturen, of een van je facturen is overgedragen aan het incassobureau. In dat geval kun je uiteraard met een van de andere betaalmethodes betalen, of je kunt contact opnemen met de klantenservice van Klarna . 

Klarna  verwerkt je persoonsgegevens om de betaling af te ronden. Meer informatie hierover vind je in hun betaalvoorwaarden en privacy statement op https://www.klarna.com/nl/klantenservice/. Voor Belgische consumenten betalen gelden er andere voorwaarden: https://www.klarna.com/be/klantenservice/.