Axanova Cool serie

Al snel na het aanbrengen voel je het aangenaam koele effect, dankzij het natuurlijke koelsysteem met menthol en pepermuntolie. Het toepassen van koude is een traditioneel effectieve therapie met pijnverlagende eigenschappen bij klachten in spieren en gewrichten. Arnica ondersteunt de verzorgende werking bij geïrriteerde en rode huid.

Axanova cool range

Natuurlijke Verkoeling voor Spier- en Gewrichtsverzorging 

Directe koeling voor intensieve verlichting 

Ervaar de onmiddellijke verlichting en intensieve koeling van de Cool gel, de Cool patch of de Cool spray. De ultieme keuze voor pijnverlichting en gevoelige  spieren en gewrichten.

Intensieve Koeling: Direct na het aanbrengen voel je de intensieve koeling, dankzij ons natuurlijke koelsysteem met menthol- en pepermuntolie. Deze krachtige combinatie staat bekend om zijn effectieve pijnverminderende eigenschappen bij spier- en gewrichtsproblemen. Het biedt onmiddellijke verfrissing en verlichting. 
Verlicht Pijn en Spanning: Axanova cool is speciaal ontworpen om pijn en spanning in spieren en gewrichten te verlichten. Of je nu een atleet bent, fysiek actief bent, of last hebt van acute blessures zoals verrekkingen, kneuzingen en verstuikingen, deze gel helpt je om snel weer op de been te komen. 
Langdurige Werking: Wat Axanova cool echt bijzonder maakt, is de langdurige werking. Het blijft actief en biedt verkoeling en verlichting gedurende lange perioden, zodat je kunt genieten van langdurige comfort en zorg. Ideaal voor sporters en iedereen die fysiek actief is. 
Axanova cool is vetvrij en wordt onmiddellijk opgenomen, waardoor het handig is voor gebruik, zelfs tijdens intensieve (sport) activiteiten. 
Kies voor de kracht van directe koeling en verlichting met Axanova Cool en herstel je mobiliteit en comfort na inspanning of blessures.