Last van stijve spieren en gewrichten? Met Axanova voelen de spieren en gewrichten snel soepel aan. Het geheim schuilt in de natuurlijk werkzame bestanddelen en de combinatie van koelen en verwarmen.

Axanova producten voor stijve spieren en gewrichten

Snel en langdurige werking

De producten van Axanova zijn met zorg samengesteld voor de verzorging van stijve spieren en gewrichten. Stijve spieren en gewrichten voel je vaak tijdens het sporten, werken of tijdens dagelijkse inspanningen. Een aantal Axanova-producten zijn medisch hulpmiddel. Deze producten bevatten geen pijnstillers, maar verlichten pijn op natuurlijke wijze door de ideale combinatie van etherische oliën. Ze werken snel en langdurig en worden direct door de huid opgenomen. Plus ze vlekken niet en voelen niet vet aan.

Axanova met plantaardige en natuurlijke stoffen

Plantaardige hulp

Etherische oliën zijn vluchtig uit planten gewonnen oliën. Elk middel heeft zijn eigen uitwerking op het lichaam. Menthol biedt bijvoorbeeld verkoeling en verzacht daardoor een pijnlijk gevoel. Terwijl arnika (valkruid) de doorbloeding bevordert. En glucosamine zorgt voor de smering van gewrichten en helpt ze soepel te houden. Zo zijn er nog veel meer bestanddelen die het lichaam op natuurlijke wijze sterken: van sinaasappelolie tot sparnaaldenolie tot eucalyptusolie.

Klachten met spieren en gewrichten Axanova producten helpen

Stijve spieren en gewrichten

De verschillende Axanova-producten zijn met zorg samengesteld om te verzachten, te ontspannen, de doorbloeding te stimuleren en herstel te bevorderen. De werking verschilt per product en per productlijn. Heb je last van acute klachten, dan biedt de verkoelende werking van de blauwe lijn uitkomst. Voor, tijdens en na het sporten kun je ook de producten uit de verwarmende rode lijn gebruiken om spieren te versoepelen en herstel te bevorderen. Terwijl de gele lijn het beste effect geeft na intensieve inspanning. De natuurlijke bestanddelen geven samen een verkoelend, een verwarmend, dan wel een verkoelend én verwarmend effect.