Stijve spieren? Maak ze weer soepel met Axanova. Smeer, spray of plak op de stijve plek en voel direct de herstellende werking. De producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik.


Hoe ontstaan stijve spieren?

Spieren kunnen door verschillende oorzaken stijf aanvoelen. Meestal komt het door overbelasting: je sport bijvoorbeeld te zwaar, neemt langdurig een verkeerde werkhouding aan of incasseert een harde klap tijdens een botsing. Ook stress en griep kunnen leiden tot een stijf gevoel. Wat dat verhelpt? Een gezonde levensstijl en voldoende rust bevorderen het herstel, maar er bestaan ook middelen die de spieren direct versoepelen.

Axanova tegen stijve spieren

Een effectief middel tegen stijve spieren zijn de Activ- en Hot-producten van Axanova, geschikt voor dagelijks gebruik. De Activ-producten zijn met name geschikt na intensieve belasting van spieren. Ze geven eerst een verzachtend effect, daarop volgt een warmtewerking die de doorbloeding op gang brengt en het herstel bevordert. Terwijl Axanova Hot-producten direct een prikkelende warmtewerking geven, en zo herstel bevordert.

Koelen kan ook

Bij acute last van stijve spieren bieden warme producten uitkomst. Bij blessures, ontsteking en overbelasting kun je het beste gebruik maken van producten met een verkoelende werking.

Weten wat het beste helpt?

Omdat de producten uit 100 procent natuurlijke stoffen en etherische oliën bestaan, versoepelen ze de spieren snel en langdurig. Axanova is vet- en vlekvrij en wordt snel opgenomen in de huid. Elk product heeft zijn eigen unieke uitwerking op het lichaam.

Deze producten kunt u het beste gebruiken

Bij twijfel neem contact met ons op.