Gewrichten soepel houden? De producten van Axanova verzorgen en herstellen. Ontdek de kracht van verwarmen, koelen of van een combinatie van beide.

Vrijuit bewegen?

Soepele gewrichten zien we misschien als iets vanzelfsprekends, maar dat is het niet altijd. Dat merk je bijvoorbeeld wanneer je een dag in een verkeerde werkhouding hebt gezeten. Na het sporten. Of na een slechte nachtrust. Maar ook naarmate je ouder wordt, beweeg je minder vrij uit dan vroeger. Met de juiste verzorging blijven gewrichten wel soepel.

Verwarm gewrichten voor soepele gewrichten

Producten met warmtewerking en warmte-koelwerking dragen bij aan soepele gewrichten. Ze hebben een ontspannende werking op spieren en pezen. Om je gewrichten te ‘smeren’ maak je gebruik van Axanova-producten uit de activ-lijn en hot-lijn.

Combineer koud en warm voor soepele gewrichten

De producten uit de Axanova activ-lijn bieden het beste uit beide werelden. De gebruiker voelt eerst een aangename verkoeling, waarna er een warmte-effect plaatsvindt. De combinatie van verkoelen, verzachten, ontspanning en doorbloeding helpt gewrichten weer soepel te maken.

Koel serie met arnica

Daarnaast bieden koelproducten verlichting. Denk hierbij aan een cool spray, cool gel of cool patch van Axanova. De cool gel en cool patch met arnica verzachten de pijn door de hydrogel met menthol, die zorgt voor een aangenaam verkoelend effect. Door te koelen vernauwen de bloedvaten zich tijdelijk, hierdoor voorkom je bijvoorbeeld zwellingen bij verstuikingen en kneuzingen.

Doorbloeding bevorderen

Goed toegepast kan arnica bloeduitstortingen deels of geheel voorkomen en ontstekingen afremmen. Als je direct na stoten arnica opsmeert, kan een blauwe plek voorkomen worden of tot een minimum worden beperkt. Arnica bevordert namelijk de doorbloeding. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd, ontstekingen geremd en zwellingen verminderd.

Deze producten kunt u het beste gebruiken

Bij twijfel neem contact met ons op.

Vragen?


Wil je meer weten, vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.