Aanvullende informatie

Pijnlijke spieren? Pijnlijke gewrichten? Axanova power gel biedt uitkomst. De gel wordt intens warm en geeft daardoor direct verlichting én bevordert het herstel.

Power gel Axanova warmte gel gewrichten

Warmte gel smeren

De warmte gel is verpakt in een handig pompflesje. Een keer drukken is voldoende om te smeren. Breng de Axanova power gel aan op de gevoelige plek en voel direct het effect. De intense warmtewerking zorgt voor een intensieve plaatselijke doorbloeding. Het geheim schuilt in de ideale combinatie van natuurlijk werkzame stoffen en etherische oliën. De samenstelling zorgt er ook voor dat de gel snel en volledig door de huid wordt opgenomen, niet vet is en geen vetvlekken achterlaat.

Warmte gel Axanova power gel spieren

Ideaal na inspanning

Axanova power gel is de warmste gel variant uit onze rode lijn. Het product verlicht pijnlijke spieren en gewrichten. Bijvoorbeeld na het sporten, bij stijve spieren na het opstaan of een stram gevoel. Axanova power gel stimuleert de doorbloeding, verzorgt daardoor de zwaarbelaste spieren en versoepelt de gewrichten.

Warmte gel en meer

Kortom, soepel bewegen. Dát is de kracht van verwarmen. Onze rode lijn geeft de sterkste direct merkbare warmtewerking. Maar Axanova biedt ook andere oplossingen. Elk product heeft zijn eigen unieke effect: koelen, verwarmen of eerst koelen en daarna verwarmen. En elk effect is gericht op een vrije werking van spieren en gewrichten. De Axanova-producten zijn geen geneesmiddel, maar een effectief middel om pijn op 100 procent natuurlijke wijze te verlichten. Meer weten?

Stel je vraag