Aanvullende informatie

Last van vermoeide spieren? Of je wilt je gewrichten soepel houden? Smeer dan met Axanova activ gel en merk direct resultaat. Axanova activ gel is geschikt voor dagelijks gebruik.

Axanova activ gel spierontspannende zalf

Spierontspannende zalf

Breng de spierontspannende zalf naar behoefte aan op de huid. Axanova activ gel werkt eerst verkoelend. En verzacht bijvoorbeeld het stramme gevoel in spieren. Daarna werkt het middel verwarmend. Dit stimuleert de doorbloeding, ontspant spieren en bevordert verder herstel. Door het warm-koud effect is de activ gel ideaal bij verkramping van de spieren.
En door de combinatie van glucosamine, arnika en het koeleffect helpt het middel ook gewrichten soepel houden.

Spierontspannende zalf Axanova activ gel

Natuurlijk product

Het middel bestaat uit een combinatie van natuurlijk werkzame stoffen en zogeheten etherische oliën, afkomstig van planten. Door deze samenstelling dringt het direct en volledig door in de huid, en begint het direct te werken. Axanova activ gel is niet vet, waardoor handen en kleding bij gebruik vetvrij blijven.

Meer ontdekken?

Axanova is er voor elke situatie. De activ gel smeer je gemakkelijk op de gevoelige plek, net als activ fluid. Voor ultieme ontspanning en verzorging doe je een scheutje activ bath in bad. En voor een langdurige, onbezorgde, behandeling plak je een activ patch op de huid. Al deze producten uit de gele lijn geven eerst een verkoelend effect om daarna te verwarmen. De producten uit de rode lijn hebben een intense warmtewerking en stimuleren de doorbloeding actief. Terwijl de blauwe lijn koelt en verzacht. Meer weten of advies nodig?

Stel je vraag