Zelf aan de slag met Axanova? Informeer gerust naar de mogelijkheden via info@axanova.nl of bel naar 0317-351838 en vraag naar René van der Mark.

Axanova producten gebruiken of verkopen?

Axanova- producten zijn te gebruiken door professionals die zich in hun dagelijkse praktijk richten op de verzorging van spieren en gewrichten. Denk hierbij aan fysiotherapeuten en masseurs. Vele professionals maken in hun praktijk al gebruik van onze middelen. Axanova is official supplier van het Nederlandse genootschap voor sportmasseurs (NGS).

Axanova massage olie voor professionals

Axanova massage olie

De massageolie van Axanova werkt ontspannend en huidverzorgend. Door de uitgekiende samenstelling is de olie geschikt voor langdurige massage. Een massage geeft niet alleen een volledig ontspannen gevoel, het is ook goed voor het lichaam. De masserende bewegingen, wrijving en warmte bevorderen namelijk de doorbloeding.

De Axanova massageolie is een 100 procent natuurlijk product met een basis van Jojoba-olie. Verder bevat het onder meer citrus en sinaasappelolie voor een elastische huid. De uitgekiende samenstelling maakt het zeer geschikt voor de professionele gebruiker, maar je kunt het ook thuis gebruiken.

Bestel direct in onze webshop