Axanova houdt spieren en gewrichten soepel. Smeer, spray of plak Axanova op de stijve plek en voel direct de herstellende werking. Axanova is ideaal voor sporters, maar ook voor alledaags gebruik na fysieke inspanning in het dagelijks leven.

Axanova producten Zwitserse kwaliteit

Zwitserse kwaliteit

Axanova is van oorsprong een Zwitsers product, met zorg ontwikkeld voor de verzorging van spieren. En uitgegroeid tot een favoriet onder sporters, fysiotherapeuten en masseurs. Alle producten worden in Zwitserland (Uetliburg) geproduceerd uit natuurlijke werkzame stoffen en etherische oliën, gewonnen uit verschillende delen van planten. De samenstelling zorgt voor een snelle en langdurige werking.

Axanova producten zijn getest en werken op natuurlijke wijze

Oog voor de gebruiker

Alle Axanova-producten zijn zorgvuldig tot stand gekomen en uitvoerig getest voor gebruik. Axanova is geen geneesmiddel, maar een middel dat op natuurlijke wijze werkt. Alle producten zijn vetvrij en worden volledig door de huid opgenomen.

Mediphos Medical Supplies

De Nederlandse distributie van het Axanova-assortiment wordt verzorgd door Mediphos Medical Supplies B.V. De handelsonderneming is gespecialiseerd in de import, marketing en distributie van diagnostica. Denk hierbij aan kits, reagentia, snel testen en kleinere meetinstrumenten voor medisch professionals.

Neem voor inhoudelijke vragen over Axanova spierverzorging contact op met René van der Mark, product manager Axanova spierverzorging Nederland, via info@axanova.nl of 0317-351838.

Neem voor logistieke vragen contact op met de Customer service afdeling, via cs@mediphos.com of 0317-351838.

Lees meer over Mediphos Medical Supplies