Aanvullende informatie

Vastzittende spieren? Een stijf gevoel? Of gewrichten die wel wat ‘smering’ kunnen gebruiken? Axanova hot gel verwarmt direct de spieren en brengt de doorbloeding op gang.

Hot gel Axanova warmte gel spieren

Warmte gel van Axanova gebruiken

Breng de warmte gel aan op de huid en ervaar snel het warmte effect. De werkzame stoffen maken de spieren warm. Daardoor vindt er meer doorbloeding plaats. En dáárdoor worden afvalstoffen en zuurstof beter aangevoerd. Dit bevordert het herstel.

Hot gel Axanova warmte gel kleding

Warmte gel makkelijk in gebruik

De Axanova hot gel bestaat uit een combinatie van natuurlijk werkzame stoffen en zogeheten etherische oliën. De uitgekiende samenstelling maakt het product niet alleen effectief, het maakt het ook handig in gebruik. Het middel wordt snel door de huid opgenomen. Verder blijft er geen vet achter op handen of kleding.

Warmte gel en meer

De warmte gel zorgt net als de andere producten uit onze rode lijn voor een aangenaam gevoel van ontspanning. De andere lijnen van Axanova werken op andere manieren in op de gevoelige plek. De blauwe lijn zorgt voor verkoeling en verlicht. Terwijl de gele lijn eerst een verlichtend en daarna een ontspannend gevoel geeft. Alle Axanova-producten zijn met zorg ontwikkeld voor het verzorgen van stijve spieren op 100 procent natuurlijke wijze. Advies nodig?

Stel je vraag