Aanvullende informatie

Last van spierstijfheid? Een stram gevoel na het sporten? Masseer Axanova activ fluid in de huid voor een optimale verzorging van spieren en gewrichten.

Axanova activ fluid Spierontspannende olie natuurlijk

Spierontspannende olie

Masseer de spierontspannende olie licht in en merk snel het verzachtende effect. Dit komt door de combinatie van natuurlijke werkende stoffen en etherische oliën uit planten. Axanova activ fluid biedt het beste van twee werelden. Kort na het aanbrengen zorgt de menthol voor een koelend effect, dat verzachtend werkt. Daarna geeft de olie een verwarmend effect dat de doorbloeding stimuleert en herstel bevordert. Axanova activ fluid is niet vet en vlekt niet.

Axanova activ fluid spierontspannende olie sporters

Ideaal voor sporters

Doordat de spierontspannende olie snel werkt, kan hij zowel tijdens als na het sporten worden gebruikt. Tijdens het sporten om spieren te verzorgen. Na het sporten om het herstel te bevorderen. En voor de behandeling van nek, schouder, rug, armen, benen, knieën en voeten. De olie dringt direct door in de huid, daardoor blijven handen vetvrij. De activ fluid is een vergelijkbaar product als activ gel, maar is door de olievorm nóg gemakkelijker aan te brengen op rug en benen.

Ontdek ook

Activ fluid is geschikt voor dagelijks gebruik en gemakkelijk in te masseren op de gevoelige plek. Net als activ gel helpt de olie zowel te verzachten, te ontspannen en sneller te herstellen. Hetzelfde geldt voor de andere producten uit de gele lijn: activ bath is specifiek ontwikkeld voor gebruik in bad, terwijl de activ patch langdurige verzorging biedt. De producten uit de andere lijnen hebben een ander effect. De rode producten zorgen voor een intense warmtewerking, waardoor de doorbloeding actief wordt gestimuleerd. Terwijl de blauwe lijn koelt en verzacht. Meer weten of advies nodig?

Stel je vraag