Aanvullende informatie

Dé oplossing voor triatleten en duursporters. Axanova activ bath maakt spieren soepel en bevordert het herstel, zodat je snel weer goed genoeg voelt voor de volgende wedstrijd.

Axanova activ bath Spierontspannende bad olie sporters

Spierontspannende badolie

Last van een vermoeide nek, een stijve rug of vastzittende spieren in je bovenbeen? Ga dan in bad met Axanova activ bath. De samenstelling van etherische oliën mengt met het water en wordt opgenomen door de huid. Het bevordert de bloedsomloop en stimuleert de natuurlijke huidfuncties. Axanova activ bath geeft verzachtend effect door de ideale combinatie van een warm bad met de speciaal daarvoor geselecteerde etherische oliën; om zo de spieren en gewrichten verder te ontspannen.

 Spierontspannende bad olie Axanova activ bath

Natuurlijk product

Een warm bad helpt de spieren ontspannen na langdurige belasting, wanneer spieren vermoeid aanvoelen. Door de samenstelling van natuurlijke werkzame stoffen en etherische oliën versterk je het ontspannende effect. Axanova activ bath bestaat uit een combinatie van menthol, dennennaaldolie, sinaasappelolie, citroenolie, wintergreenolie, rozemarijnolie, eucalyptusolie en pepermuntolie.

Meer ontdekken?

Op welke manier je verzorging zoekt, Axanova biedt het. Zo is activ bath specifiek bestemd voor gebruik in bad, terwijl je de activ patch op de huid plakt voor langdurige verzorging. Spierontspannende zalf en spierontspannende olie kun je meerdere keren per dag naar behoefte smeren. Al deze producten uit de gele lijn geven eerst een verkoelend effect om daarna te verwarmen. De rode lijn is daarentegen samengesteld om intens te verwarmen en ontspannen. Terwijl de verkoelende producten uit de blauwe lijn verzachtend werken. Meer weten of advies nodig?

Stel je vraag