Aanvullende informatie

Last van een vast gevoel in de rug? Stijve schouders? Of wil je de gewrichten soepel houden? Plak de Axanova power patch op de huid en ervaar een aangenaam warm gevoel tot wel zes uur lang.

Power patch Axanova warmtepleister voor vastzittende spieren en gewrichten

Warmtepleister plakken

De warmtepleister geeft snel een ontspannen en aangenaam gevoel. Plak hem bijvoorbeeld op de rug, schouder of op de knie en voel de warmte diep doordringen tot op de gevoelige plek. De warmtepleister werkt dankzij een combinatie van natuurlijke werkzame stoffen en etherische oliën. Wintergroenolie (Methyl Salicylate), kamfer en menthol bevorderen de doorbloeding van de huid en zorgen voor een prikkelende warmtewerking.

Warmtepleister Axanova pleister powerpatch

Ideaal tijdens het slapen

De warmtepleister werkt zonder dat je ernaar om hoeft te kijken. Plak hem op voor het slapen en de pleister begint snel de vastzittende rug of nek weer los te maken. De Axanova power patch wordt ook gebruikt door sporters, die vrij willen bewegen tijdens of na het sporten. Maar de warmtepleister biedt ook ontspanning nadat je langdurig in een verkeerde werkhouding hebt gezeten, te zwaar hebt getild of om andere redenen last hebt van een stram gevoel.

Warmtepleister en meer

Ook de andere producten uit onze rode lijn geven een direct merkbare warmtewerking. Voor ontspanning en verlichting. Maar Axanova biedt ook andere oplossingen die bijdragen aan soepele spieren, zenuwen en gewrichten. De blauwe lijn geeft een verkoelend effect, terwijl de producten uit de gele lijn eerst eerst koelen en daarna verwarmen. Alle Axanova-producten werken op basis van 100 procent natuurlijke middelen. Vragen of advies nodig?

Stel je vraag