Aanvullende informatie

Wanneer biedt Axanova cool spray uitkomst? Probeer het bijvoorbeeld tijdens een langere wandeltocht. Wandelaars gebruiken een koel spray tegen het brandende gevoel dat onder hun voeten ontstaat na enkele kilometers lopen. Of wanneer ze overbelaste kuiten hebben. Maar koel spray biedt ook in andere situaties een aangename verzachting.

Koel spray Axanova cool spray

Koel spray in het kort

Axanova cool spray koelt en verzacht direct. Dit komt door de verkoelende werking van menthol. Koelen is de beste manier om zwellingen een halt toe te roepen. Vocht- en inwendig bloedverlies leiden tot een onvermijdelijke ontstekingsreactie. Door te koelen met bijvoorbeeld een koel spray wordt de hersteltijd bevorderd, door de zwelling tegen te gaan hoeft het lichaam deze niet af te bouwen. Daarnaast heeft koelen een verzachtend effect dat de pijn verminderd.

Koel spray Axanova cool spray natuurlijk

100 procent natuurlijk

De koel spray is met zorg samengesteld uit 100 procent natuurlijke middelen. De bestanddelen zijn gebaseerd op natuurlijk werkzame stoffen en etherische oliën, gewonnen uit planten. Door deze samenstelling is Axanova cool spray voor iedereen toepasbaar en geschikt voor dagelijks gebruik. Ook hoef je na het sprayen niet bang te zijn dat er vet achterblijft op handen of kleding.

Koel spray en meer

Vrij en weer zorgeloos bewegen. Dát is de kracht van een koel spray. Maar Axanova biedt ook andere oplossingen, allemaal gericht op een soepele werking van spieren en gewrichten. De Axanova-producten zijn geen geneesmiddel, maar een effectief middel om pijn op 100 procent natuurlijke wijze te verlichten. Elk product heeft een unieke werking. De blauwe lijn koelt. De rode lijn verwarmt. Terwijl de gele lijn eerst koelt en daarna verwarmt. Het zelf ervaren?

Stel je vraag