Aanvullende informatie

Last van pijnlijke gewrichten? Plak de Axanova cool patch op de gevoelige plek voor plaatselijke verkoeling en verzachting tot wel zes uur lang. Ideaal voor het slapen gaan: de koelpleister begint direct te werken.

Koelpleister Axanova koel cool patch pijn

Axanova koelpleister plakken

De koelpleister van Axanova is de duursporter onder onze koelingsproducten en helpt met name bij pijnlijke gewrichten. Plak hem bijvoorbeeld op een gevoelige knie of schouder en merk langdurig het verschil. De Axanova cool patch werkt dankzij een natuurlijk koelsysteem met menthol-hydrogel. De werkzame stoffen dringen direct door in de huid en werken in op de gevoelige plek. Ze verkoelen en bevorderen het herstel van pijnlijke spieren en gewrichten. Het handige: de koelpleisters zijn geschikt voor dagelijks gebruik en laten geen vlekken achter.

Koelpleister Axanova pleister cool patch sporten

De veelzijdige oplossing

De Axanova cool patch is ideaal voor sporters die tijdens of na het sporten last krijgen van hun gewrichten. De verkoelende pleister vermindert zwellingen en ontstekingsklachten in gewrichten, doordat het de bloedvaten vernauwt. Maar het koelproduct verzacht ook bij andere pijnklachten: een langdurig verkeerde werkhouding, te zwaar tillen of bij gevoelige gewrichten door griep. De koelpleister verzorgt en verzacht.

Koelpleister en meer

Onze koelpleister verkoelt langdurig en direct. Maar Axanova doet meer. Al onze producten zijn gericht op een soepele werking van spieren en gewrichten. De Axanova-producten zijn geen geneesmiddelen, maar een effectief middel om pijn op 100 procent natuurlijke wijze te verlichten. Elk product biedt zijn eigen unieke behandeling. De blauwe lijn koelt. De rode lijn verwarmt. Terwijl de gele lijn eerst koelt en daarna verwarmt. Weten welk product voor jou het beste werkt?

Stel je vraag