Aanvullende informatie

Last van gevoelige spieren na het sporten? Of na andere fysieke inspanningen? Axanova cool gel verlicht de pijn bij gevoelige spieren en ondersteunt het herstel bij verrekkingen, verstuikingen en bloeduitstortingen.

Koel gel Axanova cool gel

Koel gel smeren

De koel gel van Axanova werkt het beste bij acute klachten. Denk aan een verrekking bij zwaar tillen. Een achillespees die gevoelig is bij de eerste stap uit bed. Of na klachten door een verkeerde werkhouding. De menthol uit de koel gel biedt een verkoelende werking die het gevoel per direct verzacht. Maar het product werkt ook goed bij chronische probleemgebieden, zoals reuma, artrose of een langdurige ontsteking.

Koel gel Axanova cool gel dagelijks gebruik

Handig in gebruik

Handig: Axanova cool gel is voor iedereen toepasbaar en geschikt voor dagelijks gebruik. Zo hoef je na het smeren niet bang te zijn dat er vet achterblijft op handen of kleding. Door de natuurlijke samenstelling wordt de verkoelende gel snel door de huid opgenomen en vlekt niet. Het verkoelende effect van de gel houdt tot een half uur aan.

Koel gel en meer

Vrij en weer zorgeloos bewegen. Dát is de kracht van koelen. Maar Axanova biedt ook andere oplossingen, allemaal gericht op een soepele werking van spieren en gewrichten. De Axanova-producten zijn geen geneesmiddel, maar een effectief middel om pijn op 100 procent natuurlijke wijze te verlichten. De werking verschilt per product: koelen, verwarmen of eerst koelen en daarna verwarmen. En elke werking helpt op een andere manier. Het zelf ervaren?

Stel je vraag